115 personer fra Rover-Norge var til stede da tiltaksplanen og andre saker skulle bestemmes. Det ble også feiring av Roverarbeidet og vikingbesøk fra vikingklubben på Karmøy.

Det ble en festmiddag på lørdags kveld der også Landsstyret var til stede for en fantastisk aften.

Noen av sakene var hvordan få opp deltakertallene på roverfemkamp, hvordan vi skal ha et godt ungt lederskap, tiltaksplan der blandt annet isspising var en av tingene som var svært omdiskutert.

Valg av Rovernemda var også en av sakene, der ble blant annet vår kongressjef Simmen Karolinussen valgt inn som ny nemdamedlem for 2 år.

Roverkongressen neste år ble bestemt å være ved Asker, Roverballet blir ved Vågsbygd utenfor Kristiansand og Roverlandsleiren blir i Vestfold, så... "Skal du værra med og bade? 2019" (navnet på Landsleiren).

Hnytt kom også innom og lagde en sak som du kan lese her

Vi takker Kongressjef Simmen og resten av staben hans for et vel gjennomført arrangement!