På roverkretstinget i år skal det bli valgt et helt nytt Roverombud for Haugaland krets. Derfor er det er viktig at mange blir med, samt at mange stiller til valg. Roverombudet har som oppgave å styre det felles roverarbeidet i kretsen. På roverkretstinget vil også ulike saker som angår roverne på Haugalandet bli diskutert, hvor det vil bli rom for ulike forslag for det videre arbeidet. Kort sagt: Bli med på roverkretsting for å påvirke roverarbeidet i kretsen og møte nye og kjente rovere!

For å stille må en være betalende medlem av kretsen for perioden en ønsker å stille, og være tilgjengelig på kort varsel både i ukedager og helger. Roveraspiranter kan også stille til valg. 

Alle betalende medlemmer av Haugaland krets i roveralder har stemmerett. 
Andre rovere og roveraspiranter (10. klassinger) er veldig velkomne til å delta som observatører.

Påmeldingsfristen er satt 6. mars, og for å melde seg på brukes skjemaet under:
Vi skal bestille nye Rover Haugaland-gensere, og det er mulig å krysse av på at du vil kjøpe en genser i påmeldingsskjemaet. Genserne vil bli delt ut på arrangementet.

Pris uten genser: 100 kr
Pris med genser: 300 kr (Frist for påmelding 20.februar)

Dersom du vil stille til valg til Roverombudet eller har noen forslag til noen andre som bør stille, er det lagt til rette for å svare på dette i påmeldingsskjemaet.

Spørsmål angående arrangementet eller valg kan sendes som melding til FB-siden "Rover Haugaland KM".

Mvh Roverombudet