Innhold på arrangementet

Roverlandsleiren 2021 er for rovere og roveraspiranter født i '05- t.o.m 25 år.

Roverlandsleir er det største nasjonale roverarrangementet i Norge. Det arrangeres annet hvert år på forskjellige steder i Norge, denne gang på Blikshavn leirsted i Karmøy. Programmet blir fullspekket med mye moro, som rovertrekamp, haik, leirbål, volleyballturnering, bading og mye, mye mer! På roverlandsleir sover du i tun med andre roverlag. Tunene blir fordelt av staben.

Følg med for mer informasjon om program, pris og påmelding!

Deltakerfond

Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer og send inn søknad her.

Praktisk informasjon

Leiren åpner for innrykk lørdag 10. juli, og avreise er satt fra lørdag 17. juli.
Adresse: Blikshavn Leirplass, 4280 Skudeneshavn.

Reise

  • Fly: Nærmeste lufthavn er Haugesund Lufthavn Karmøy.
  • Buss: Det går buss til Haugesund.
  • Bil: Kjør til Blikshavn Leirplass, 4280 Skudeneshavn.

Mer detaljerte reiseforslag kommer.

Vi oppfordrer alle til å reise så miljøvennlig som mulig. Bruk denne miljøkalkulatoren for å se og regne på hvordan tog, buss, bil og fly påvirker miljøet vårt.

Spørsmål og svar

Hva må vi ha med av utstyr?
Du og de du reiser sammen med må ta med personlig utstyr, telt og kokeutstyret dere trenger på leir.

Ingen fra roverlaget mitt kan bli med. Kan jeg komme likevel?
Så klart! Dersom du reiser alene på leir og har noen fra et annet roverlag du vil bo hos kan du skrive dette i feltet «spesielle opplysninger», hvis ikke finner vi noen du kan sove hos.
 
Jeg er ikke speider. Kan jeg bli med likevel?
Selvsagt! Om du ikke er medlem er du fortsatt hjertelig velkommen, men du må betale 500,- ekstra. Om du er medlem i Norges Speiderforbund betaler du 100,- i tillegg til ordinær deltageravgift.

Hva gjør vi egentlig på roverleir?
Roverleir er som en «vanlig» sommerleir, bare enda morsommere! Det blir arrangert en rekke spennende aktiviteter, men du får også mulighet til å slappe av i solen med dine nye venner. Mer informasjon om program kommer.

Jeg har spesielle behov som trenger tilrettelegging
Roverleir skal være for alle. Skriv det du trenger i feltet for spesielle behov i påmeldingsskjemaet. Dersom du ønsker å snakke med oss direkte kan du kontakte post@kmspeider.no.
 

Politiattest

Alle som er stab på roverlandsleir må ha gyldig politiattest før leiren starter. Les mer om hvordan du søker her.